уторак, 28. јануар 2014.

Solfins tim u San Dijegu - SolidWorks World 2014


SolidWorks World je jedan od najvećih skupova 3D CAD korisnika i vezanih softverkih rešenja na svetu. Ove godine održava se od 26. do 29. januara, u San Dijegu, USA. Pored predstavljanja novih trendova u CAD industriji i novosti koje ćemo dobijati kroz nove verzije SolidWorks palete proizvoda, SolidWorks World je i mesto na kome se uči kroz više stotina kurseva u cilju usavršavanja  korisnika u svim interesnim oblastima. Veliki deo Solfins tima je prisutan na ovogodišnjem skupu u San Dijegu sa ciljem da usavrši svoja znanja i omogući svojim klijentima prvoklasnu podršku, obuku i konsultantske usluge za implementaciju softverskih rešenja u konkretnim industrijama. Ovogodišnji skup će predstaviti fantastične nove proizvode koji će u narednim godinama pomagati korisnicima da razvijaju bolje proizvode. Neki od novih proizvoda koji će biti dostupni sadašnjim i budućim klijentima firme Solfins:

Solidworks Mechanical Conceptual - za sve one koji žele da imaju konceptualno rešenje proizvoda, mašine, mehanizma, uz mogućnost provere funkcije, čvrstoće i kinematika, a bez ulaska u razradu nepotrebnih detalja, relacija, strukture sklopova, podsklopova, delova. Rešenje ima integraciju sa osnovnim SolidWorks paketom koji preuzima i vrši razradu konceptualnih rešenja i pretvara ih u dokumentaciju za proizvodnju.

EXALEAD OnePart - revolucionarna tehnologija koja omogućava korisnicima različitih CAD, ne-CAD, PDM i PLM softverskih rešenja da preko jednog prozora za pretragu pronalaze informacije iz svih postojećih 3D CAD softverskih rešenja. Pretraga se ne vrši samo na bazi ključnih reči i naziva već pretraga da se odnosi na geometrijske i funkcionalne oblike ("pronađi mi sve prirubnice sa 6 rupa...").

SOLIDWORKS Plastics Advanced - kompletirana integracija naprednih opcija za simulaciju hlađenja delova u alatu i deformacije delova nakon procesa hlađenja i stabilizacije dimenzija. Modul je naročito interesantan konstruktorima kompleksnih proizvoda i alata za injekciono livenje.

SOLIDWORKS Inspection - kreiranje specijalizovane dokumentacije za potrebe inspekcije i kontrole kvaliteta u procesu proizvodnje.

SOLIDWORKS Industrial Conceptual - industrijski dizajn u kolaborativnom "cloud" okruženju.


Нема коментара:

Постави коментар